Funderar du på att sälja din frimärkssamling? Vi finns i Avesta, vilket gör att vi kan erbjuda hembesök när du vill sälja frimärkssamling i både södra Dalarna, Gästrikland och Västmanland. Dessutom kan vi göra hembesök i nästan hela Svealand vid större frimärkssamlingar.

Kontakta oss redan idag så hör vi av oss så fort vi kan. På grund av stor efterfrågan har vi ej möjlighet att köpa in partier för tillfället.

Det går också bra att maila oss på frimarken@smedfilateli.se

Moderna ostämplade svenska frimärken, årssatser, häften och rabatthäften är enkla att bestämma värdet på. Att sälja dessa på en en auktion hos ett auktionsföretag medför mycket i avgifter i förhållande till värdet på frimärkena. Genom att sälja till oss får du bättre betalt och dessutom slipper du vänta på betalningen.

Vi har mycket god kunskap både inom svensk och utländsk filateli. Detta gör att vi kan ge bra betalt för sverigesamlingar, nordensamlingar, landssamlingar och helavärldensamlingar.

Vad som tyvärr sällan ger bra betalt är frimärkssamlingar som man samlade som barn. Intresset för frimärken har avtagit avsevärt under de senaste decennierna vilket gör att små samlingar med billigare frimärken har fått ett ringa värde.